01
Services

Digital markedsføring

Opnå dit fulde potentiale, med vores digitale markedsføringspakke!

Lad os hjælpe dig med at være synlig de rigtige steder

Vi hjælper dig med at ramme din målgruppe præcist. Vi skaber kreative budskaber, der fanger og skiller sig ud fra dine konkurenter.

Ønsker du derfor, at øge din brand-awareness, få flere kunder i din fysiske butik eller generelt bare øge din omsætning, så kontakt os i dag – og vi hjælper dig i mål.

 

Facebook Ads

Ram din målgruppe præcist & effektivt, til en billig pris.

Instagram Ads

Ram din målgruppe præcist & effektivt, til en billig pris.

Google Ads

Ønsker du, at være øverst på googles søge algoritme?

Speciale I leads & højere konverteringsrate

Hos Digitiva Media, går vi ikke blot op i at vores relation til kunden er i top, resultaterne følger også med. Derfor kan vi stolt sige, at alle nye kunder vi får ind opnår en konverteringsrate der er 40% højere & en 30% lavere leadpris i gennemsnit.

Baseret på 103 kundecases
Baseret på 103 kundecases

Hvad spørger vores kunder om?

Som udgangspunkt er det forskelligt alt efter omfanget af opgaven. Vi har dog en 2 standardpakker til henholdsvis 3.500 kr / mdr. & 4.500 kr.

Som udgangspunkt har alle vores kontrakter en binding, da det giver os en muligheden for at levere et ordentligt og retvisende resultat. Vi bestræber os dog altid på at levere resultater fra dag 1. 

Ja, vi tilbyder komplette hjemmesider, designet fra bunden i wordpress.  Ønsker du derfor et tilbud på en ny hjemmeside eller webshop, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Hovedsageligt er forskellen, at du på Google Ads fanger forbrugeren idet de søger efter et specifikt produkt her og nu, hvorimod Facebook- & instagram annoncering i større grad er en form for push marketing, hvor du skubber produkterne ud til forbrugeren, der ikke nødvendigvis har søgt på det, men dog stadig kan have behovet.

Vi har pr. nuværende 4 ansatte, der alle beskæftiger sig med hvert deres kerneområde. Det skaber en god synergi, og bidrager til en komplet pakke når vi skal levere de bedste resultater til vores kunder.

Skal vi give vores bud på din digitale løsning?

Er du nysgerrig på os som dit digitale bureau, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit brand eller din virksomhed.