Facebook & instagram Annoncering

Skal vi gøre Facebook til en rentabel kanel for din virksomhed?

Der er mange faktorer der er afgørende for, at dine kampagner på Facebook & instagram får succes. Når alt kommer til at, måler vi dog den samlede succes på, at du bruger færre penge end du omsætter for. 

Vi går ikke op i hvor mange følgere og visninger du får, vi går op i at skabe en profitabel bundlinje.

Hvordan performer Facebook & Instagram Ads

Se fordele ved Facebook & IG Ads til højre.

Leadgenerering
Salg & konverteringer
Branding
Pris pr. resultat

Prøv vores digitale pakke inkl. FB & IG annoncering fra kun 3.500 kr. / mdr.

Opgaver vi udfører indenfor FB/IG-annoncering

1
Udarbejdelse af målsætninger

I tæt samarbejde med vores kunder, opsætter vi KPI'er og opnåelige målsætninger.

3
Udarbejdelse af godt content

I udarbejdelsen af godt content til Facebook & IG annoncering, ligger der utallige timer i det grafiske design, samt de skriftlige evner, til at skabe opmærksomhedsskabende annoncetekster.

Teknisk opsætning og optimering

Den tekniske opsætning og optimering dækker over hele designfasen ift. kampagnerne, samt opsætning af målgrupper, samt konverteringssporing. Desuden dækker dette over bud & budgetter samt måling på de løbende resultater.

Retargeting

Retargeting er en populær og effektiv funktion, hvor du kan målrette annoncer til de mennesker, som har besøgt dit website. Her målretter du altså mod adfærd i stedet for demografi & interesser.

Hvad siger vores kunder på trustpilot?

“Super god mand vi har fået (Sebastian) som vi er meget tilfredse med, han er både effektiv og utrolig dygtig og giver konstruktiv feedback ift. optimering”

Jonas Hald
Uniquebeds.com

“Fantastik samarbejdspartner! De går helhjertet ind i deres arbejde og man føler virkelig man har et stærkt team bag sig. Jeg har ikke så meget budget pt. da jeg er nystartet som iværksætter men Sebastian har stadig formået at få mange leads ind til mig via Facebook med meget lille budget. Han er for sej! Lytter altid til mig og giver sig tid til at snakke tingene ordentligt igennem med mig.

Zarife
Haareksperten.dk

“her hos Digitiva Media, får man en fantastisk service, imødekommende medarbejder, de sætter sig ind i virksomheden, arbejder fantastisk ambisøst for virksomheden, og sidst men ikke mindst til en overkommelig pris.”

Jytte
Sailorknit.dk

“Jeg er nystartet som kunde hos Digitiva Media. Jeg har mødt en positiv tone og et professionelt set up. Alt har kørt efter aftalerne. Personalet er villige til at hjælpe. Jeg er glad for at jeg tog kontakt til Digitiva Media. Jeg ser frem til et givtigt samarbejde. Mvh. BrianLarsenHypnose”

Brian
BrianLarsenHypnose.com

“jeg valgte dog at give den en chance på 3 måneder som jeg bestemt ikke har fortrudt, jeg har været hos Digitiva Medie nu i ca. 6 måneder og der levere varen, de er professionelle i deres tilgang og i mødekomne. og min arbejdskalender er fyld op og det er det jeg købte dem til.”

Agust
Fyn-hypnose.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Er du nysgerrig på os som dit digitale bureau, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit brand eller din virksomhed.