Webudvikling & design

Webudvikling & design

Skal vi gøre din hjemmeside knivskarp, så selv dine konkurrenter bliver jaloux?

Alt for mange virksomhedsejere undervurderer effekten af en god hjemmeside. Hvad nytter det at smide utallige annoncekroner, hvis landingssiden dine potentielle kunder besøger bare ikke konverterer. 

Hos os designer vi en fuldstændig brugervenlig & konverterbar side, med CTA (Call to actions) der skaber opmærksomhed og sørger for, at dine annoncekroner ikke går til spilde.

Effekten af en god hjemmeside giver flere kunder!

Se fordele ved en god & brugervenlig hjemmeside

Ny side, du har fuldt ejerskab over for DKK 7.000

Opgaver vi udfører ift. webudvikling & design

8
SEO

Vi sørger for, at du organisk flyver til tops på google. Vi arbejder med alle parametre af din SEO; så du kan få den optimale hastighed, brugervenlighed samt organisk trafik til dit site.

Løbende optimering

Hos Digitiva Media, kan du løbende få optimering på din hjemmeside. Ønsker du udskiftning af diverse tekster, farver, billeder eller andet, så kan du for kun 499,- eks moms få vores løbende support.

Design

Vi designer din hjemmeside, så den ikke bare er brugervenlig, men også æstetisk og imponerende. Vi ønsker, at vores kunder skal være helt tilfreds med designet, og stopper derfor ikke før vi er 110% i mål.

10
Backend & ønsker

Vi arbejder med hjemmesidens backend, og tager gerne imod komplicerede opgaver, så har du ønsker til opsætningen af noget specielt? så tøv ikke med at kontakte os.

Hvad siger vores kunder på trustpilot?

“Super god mand vi har fået (Sebastian) som vi er meget tilfredse med, han er både effektiv og utrolig dygtig og giver konstruktiv feedback ift. optimering”

Jonas Hald
Uniquebeds.com

“Fantastik samarbejdspartner! De går helhjertet ind i deres arbejde og man føler virkelig man har et stærkt team bag sig. Jeg har ikke så meget budget pt. da jeg er nystartet som iværksætter men Sebastian har stadig formået at få mange leads ind til mig via Facebook med meget lille budget. Han er for sej! Lytter altid til mig og giver sig tid til at snakke tingene ordentligt igennem med mig.

Zarife
Haareksperten.dk

“her hos Digitiva Media, får man en fantastisk service, imødekommende medarbejder, de sætter sig ind i virksomheden, arbejder fantastisk ambisøst for virksomheden, og sidst men ikke mindst til en overkommelig pris.”

Jytte
Sailorknit.dk

“Jeg er nystartet som kunde hos Digitiva Media. Jeg har mødt en positiv tone og et professionelt set up. Alt har kørt efter aftalerne. Personalet er villige til at hjælpe. Jeg er glad for at jeg tog kontakt til Digitiva Media. Jeg ser frem til et givtigt samarbejde. Mvh. BrianLarsenHypnose”

Brian
BrianLarsenHypnose.com

“jeg valgte dog at give den en chance på 3 måneder som jeg bestemt ikke har fortrudt, jeg har været hos Digitiva Medie nu i ca. 6 måneder og der levere varen, de er professionelle i deres tilgang og i mødekomne. og min arbejdskalender er fyld op og det er det jeg købte dem til.”

Agust
Fyn-hypnose.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Er du nysgerrig på os som dit digitale bureau, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit brand eller din virksomhed.